dinsdag 10 juli 2018

Graduation

Een klasgenoot vertelde mij dat ze het leuk vond  om zo'n graduation cap tijdens onze diplomering te dragen. Ik wilde met de Cricut een graduation cap voor haar maken, maar bedacht me dat als ik er eentje voor haar zou maken, ik het ook voor de rest van de klas moest doen. En hoewel ik tijd over heb, sinds ik ben afgestudeerd, zag ik dat toch niet zitten. In plaats voor iedereen een graduation cap te maken, heb ik een kaart voor mijn klasgenoten gemaakt in de vorm van een graduation cap. Hier heb ik het SVG-bestand vandaan. Meiden, we did it! Ik ben trots op jullie (en op mezelf!)


Voor onze SLC-er heb ik een plantenspuit beplakt met vinyl.Het SVG-bestand van de plantenspuit heb ik zelf ontworpen aan de hand van een voorbeeld. Een klasgenoot heeft daar een mooi cadeau van gemaakt. Bedankt Pascal, voor twee jaar grappen en grollen en serieus zijn als het nodig was!

1 opmerking:

  1. Erg leuk...ik denk dat wij zo best wel een origineel cadeau voor Pascal bij elkaar hebben gezocht...!! De rest mag hij zelf invullen (uitgeven).

    BeantwoordenVerwijderen