vrijdag 5 maart 2021

Adapter regular Cricutpens for Cricut Joy (incl. free file)

Onlangs heb ik naast mijn Maker ook de Cricut Joy aangeschaft. Een leuk plottertje dat ik tijdens vakanties mee kan nemen naar mijn vakantie adres voor kleine projectjes.

Ik ben lyrisch van alles wat met de Cricut te maken heeft, maar.... baal er echt van dat de accessoires van de Maker niet op de Joy passen (Dit wist ik van te voren hoor!) en baal er zeker van dat de pennen niet passen. Ik heb heel veel pennen voor de Maker en zou nieuwe aan moeten schaffen voor de Joy omdat die niet  passen. Tenminste dat dacht ik, totdat ik een filmpje op YouTube voorbij zag komen. Er bestaan dus adapters voor de reguliere pennen van Cricut, zodat je deze kan gebruiken in de Joy in Amerika en misschien ook nog wel elders. Maar in Nederland waren ze niet te vinden, tenminste ik kon ze niet vinden. 

Ik heb mijn man heel erg lief aangekeken en gevraagd of hij zoiets kan ontwerpen met de 3d printer. En ja hoor! Hij ontwierp mijn eigen pennenadapter. Wil jij ook deze pennenadapter met je eigen 3d printer maken? Hier vind je het gratis 3d bestand voor de pennenadapter.


 

5 opmerkingen: